ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Άλλη μία εύκολη προώθηση στην πρώτη σελίδα για τις μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo, Bing για τις λέξεις κλειδιά ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, διότι παρά τον αρκετά σκληρό ανταγωνισμό, βρίσκουμε πάντα εκείνες τις τεχνικές προώθησης, που να είναι πρωτότυπες, εφόσον οι κλασσικές δεν επαρκούν.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Αποφράξεις σε όλη την Αττική

Επίσης, στις αποφράξεις αυτή η ιστοσελίδα φιγουράρει στις πρώτες 3 θέσεις της Google, ανάλογα με την ώρα της ημέρας.
Αποφράξεις Αθήνας – κεντρικού τομέα Αθηνών
Αποφράξεις Ανατολική Αττική στους επόμενους Δήμους:
Αποφράξεις νοτίων προαστίων σε έναν από τους Δήμους:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με τις ώρες που ψάχνουν οι χρήστες και με τη στατιστική ανάλυση που κάνουν οι αλγόριθμοι της Google, μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο google από τις 8:45-11:05 τις Κυριακές και στη 2η θέση για το υπόλοιπο της Κυριακής. 

Ποιά είναι η πιθανή ερμηνεία;

Οι χρήστες που ψάχνουν για αποφράξεις στη google συνήθως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη όταν έχει συμβεί η φραγή της αποχέτευσης στην πολυκατοικία που διαμένουν από το προηγούμενο βράδυ του Σαββάτου και η εταιρεία διαχείρισης δεν αναλαμβάνει την υποστήριξή τους τις Κυριακές. Αυτό σημαίνει ότι τα πρωινά των Κυριακών τα συνεργεία αποφράξεων εργάζονται πυρετωδώς σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες. 

Από την άλλη, και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην ανάλυσή μας, οι αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης για αποφράξεις στο πρωινό της Κυριακής είναι αυξημένες. Λογικά, αν οι αναζητήσεις μέσα στο χρυσό οδηγό είναι λιγότερες, προφανώς θα πέσει η σελίδα του xo στην τρίτη θέση και θα ανέβει στην πρώτη μία ιστοσελίδα που έχει εξειδικευμένο περιεχόμενο για αποφράξεις Αθήνας. 

Τέλος, διευκρινίζουμε ότι η ερμηνεία είναι πιθανή, όχι διότι δεν ευσταθεί, αλλά διότι μπορεί να αποτελεί ενδεχομένως το 80% της λύσης. Αυτό σημαίνει ότι και κάποιοι άλλοι αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να παίζουν ρόλο. 

Ποιοί είναι αυτοί οι αστάθμητοι παράγοντες;

Αυτοί, μεταξύ άλλων, μπορεί να είναι:
  • Πληρωμένες διαφημίσεις που δεν θα μπουν στη δεξιά στήλη των αποτελεσμάτων εύρεσης, αλλά ακριβώς στην πρώτη θέση, εφόσον ικανοποιούν τα κριτήρια του google adwords.
  • Είδηση της ημέρας σε περίπτωση ανακοίνωσης από την ίδια τη google.
  • Είδηση πάρα πολύ μεγάλης εμβέλειας εξαιτίας ενός συνταρακτικού γεγονότος, ώστε να παρακαμφθεί ο αλγόριθμος στο κομμάτι που μας είναι γνωστός και να μπει η ενημέρωση για αυτό το γεγονός πάνω από όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης. Τέτοια γεγονότα μπορεί να είναι ένα χρηματιστηριακό κραχ ή η είδηση για έναν καταστροφικό σεισμό.
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το blog για την ενημέρωσή σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: